ECHIPĂ

Fă cunoștință cu echipa noastră de specialiști și profesioniști! Împreună oferim soluții complete de îngrijire medicală veterinară! 

Cu o expertiză largă în domeniu, recomandăm tratamente personalizate pentru fiecare pacient în urma unei examinări detaliate! Sănătatea animalului tău este prioritatea noastră! 

Bucurați-vă de îngrijirea medicală avansată și personalizată din partea echipei #ZoicaVet | Pentru animale cu adevărat iubite!

Dr. Bejan Daniel provine dintr-o familie în care medicina veterinară reprezintă o tradiție, fiind inspirat de tatăl și bunicul său care au profesat, de asemenea, în Județul Hunedoara. Absolvent al facultății de Medicină Veterinară din Cluj-Napoca în anul 2006, Dr. Bejan are o experiență de peste 16 ani în domeniul dermatologiei veterinare, fiind membru al Societății Române, dar și al Societății Europene de Dermatologie Veterinară și participând activ la numeroase seminarii și workshop-uri naționale și internaționale dedicate aceste ramuri a medicinei.

Cu o experiență bogată și în domeniile medicale care se intersectează cu dermatologia, precum parazitologie, endocrinologie, medicină internă și medicină de laborator, Dr.Bejan reprezintă un membru de încredere al echipei de medici profesioniști ZoicaVet. A fi parte dintr-o echipă optimizată nevoilor pacienților și cu valori precum respectul și experiența, duce întotdeauna la tratamente finalizate cu succes.

Dr. Bejan Daniel

Dr. Zoica Bogdan

Absolvent al Facultății de Medicină Veterinară din Timișoara în anul 2010, Dr. Zoica Bogdan își începe activitatea profesională ca medic veterinar generalist. Ulterior, își descoperă pasiunea pentru chirurgia generală a animalelor de companie, tratând fiecare pacient cu profesionalism și dăruire.

Dr.Zoica este omul din spatele ZoicaVet, cabinetul fiind fondat în anul 2014 în Simeria și aflându-se într-o continuă dezvoltare până în prezent. Din dorința de a aduce publicului larg servicii profesionale și o echipă de medici specialiști de top în domeniul medicinei veterinare, creează Centrul Medical Veterinar ZoicaVet în Deva, începând cu anul 2022.

Dr. Prisecariu Katerine a absolvit Facultatea de Medicină Veterinară la Timișoara, în promoția 2021 și a efectuat stagii de practică încă din primul an universitar, atât la clinici veterinare pentru animale de companie, cât și în cadrul oferit de facultate. O caracterizează răbdarea, empatia pentru pacienți și proprietarii acestora, dar și dorința de evoluție constantă, în vederea atingerii celor mai bune rezultate.

În cadrul Centrului Medical ZoicaVet, Dr. Prisecariu găsește oportunitatea de dezvoltare, atât pe plan profesional, cât și personal, alături de echipa de medici cu o experiență amplă în domeniu și dornică de a oferi tratamente și consultanță premium, optimizate în ceea ce privește sănătatea animalelor de companie.

Dr. Prisecariu Katerine